Wednesday, October 21, 2009

Happy Birthday Mak Pah Vogue!!

Last weekend VogueU gathered for a mini celebration to celebrate Mak Pah Vogue's birthday @ our Master chef's crib! We decided to go 'mild' on her birthday surprise instead since Mak Pah was quite overwhelmed after Naddy's birthday major attack! Hehehe.

Ice cream cake from Swensen!

Thanks to Mama Moralle for whipping
up a scrumptious lunch for us! HAPPINESS!
Kenapa tak ada gambar sago marvelicious itu?

Gloup photo gloup photo.. lai lai mari mari.. Take pikturrr evelibodi..

Happy nya mak pah kita!! Dapat ape tu? hehe.
Hope you like it! :)

Very the manje, kan? Macam gini lah mesra kami... :)

It was a fun gathering and we sure had fun!!! Birthday seasons are officially over! Wuhoooo! But wait! You must be wondering where is Naddy's full coverage story about her birthday surprise yang paling hot dan happening right? Macam military operation kita plan nak kenakan dia.. Akhirnya, BERJAYA!! To read the full story, head on to Otak Belacan here!

Till next year! For more birthday suprises we mean. Hehehe. :p

7 comments:

PearL said...

Mama moralle's Sago Gula Melaka tip top...feeling feeling makan.

I sampai dok diam one corner santap her Nasi Lomak yang I ngidam dah berapa bulan...

Thanks mama...next menu is Nasi Rawan ye...hehehe + the sago gula melaka tak leh lepas!


Mak Pah, hope you enjoyed yur day and berposing lah anda dengan 'ahem ahem' wristlet tu ...hehehehe

P

rasp said...

Hepi b'day to you
Hepi b'day to you
Hepi b'day to Mak Pah Vogue
Hepi b'day to youuuuuuuuuuuu....

Smoga dilindungiNya selalu...
Take care!

* Mama Moralle leh tak share ur secret resepi utk itu sago gula melaka, sounds like sooooooo yummylicious ;)

Shopaholic Mama said...

Yep the Nasi lemak & sago were fantastic!

Nasi ambeng, nasi rawan & segala nasi pun I on set & go!

Happy Birthday Mak Pah! Dah pakai the 'ahem ahem'?

cik syahira said...

assalamualaikum..

dear mak pah,
happy birtday to you
*hugs u.
wish all your dreams come true ya!
muahhh!!

Moralle said...

My pleasure ladies to serve u with the nasi lomak n sago kesukaan semua nampaknyer.....

**Rasp, sure I will share with u the recipe....

Mak pah overjoyed, sampai kenek suapkan sago tau, hehe...

Gembo said...

Mrs G:

Bertambah KAWAI Vogue ler Mak Pah dengan ahem-ahem tu..

The food... am droooooling here... specially cooked meal too..

I'm feeling the love...and can imagine the kecohness!

Happy Birthday Mak Pah..

Semoga sihat, panjang umur, murah rezeki and happy selalu..Amin..

Mak Pah Vogue said...

Jazakilah everybody....

Thks for the well wishes. And the "ahem ahem" (sejak dgn VU ni mcm2 acronyms, synonyms, abbreviations Mak Pah blajar....muahahaha).

Nasi lemak n the sambal tumis telur wif udang mama morale mmg yummylicious hingga menjilat jari. The sago gula melaka pun sedap tapi as usual mak pah is not a sweet tooth person.

luv uols..... cheerio....