Wednesday, August 26, 2009

Time out with Shopper Mama - Shoo away the bad design!

Happy Ramadhan everyone!


While checking the latest Manja September issue, there are some articles that caught my interest & what else would it be, besides bags, its sexy & vogue SHOES, of course!














Wow 100 kali, cantik kan??


I've always wanted to catwalk in these gorgeous heels but as stated in my previous entry, these will probably kill me, so I say, no thanks!





What about these Havaianas (pronounced as ah-vai-yah-nas)?


Ok gak, but only for beach or pegi market or kedai lah!


But but but .....


Yg I tak boleh angkat is

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

this pair below




only 850 pairs worldwide at S$729 !! Mak datuk !!!!


No thanks too lah!!! Give me Crocs Mary Jane anytime babe!



11 comments:

Moralle said...

hrmmmm cantik cantik.....sungguh menawan :)

♥cybermummy♥ said...

Nice and i love to have the shoe shown on number 11 :D

Mak Pah Vogue said...

wow the stilettos really mengancam...

but that boot - no thks too... haha

Nad (Otak Belacan) said...

Kasut lacoste tu belit sampai leher ke?

:p

Umi Rose said...

uuuuu...love the jimmy choo No.3..suka I dengan kasut berbelit-belit nih..but the Lacoste..no thanks...wayyy too expensive and it looks weird...

♥cybermummy♥ said...

nad kalau bagi comment confirm saya gelak besar punya . Adoiii !!! Senak perut jap ...

Shopaholic Mama said...

Sis Moralle - memang cantik kak, harga pun cantik giler!


Cybermummy - I also like but I dont think I can move in it :)

Si Nadh ni memang tau, kalau kasi comment, bukan aje perut senak, boleh pecah terburai!


Kak Pah - mcm boot eh but very funny kan, the design apape je! isy!


Nadh - you so clever, in fact right up to the head tutup kepala aurat semua!!! you ni pun....


Umi Rose - Jimmy Choo's design memang lawa, yg belit pun ada yg lawa but this Lacoste one, pelik byklah designed dia. Kasi I free pun, dont think I nak pakai...hehehe

PearL said...

Mama - tunggu Charles n Keith buat ala ala Jimmy Choo itu kasut belit belit...and heels lagi...

Lacoste tu, hmm i wonder siapakah mereka mereka diantara 850 tu ye....

P

Gembo said...

Mrs G : Luv the heels..Crocs & flip flops for jalan-jalan jauh2... I've once used a hotel's complimentary bedroom slippers to buy a quick dinner (overseas - never kat sini ;p).

Pearl - let's hope the 850 lacoste boots owners have very slim thighs ..just imagine otherwise..hahahahah..

Blushwax said...

HHmm......ironically I dun really like any of the heels shown. Even the Jimmy Choo. Maybe too strappy for me...I dunno.

rasp said...

i very rimas kalo 'bertali barut' bagai... i like yg simple ones je...